Wednesday, February 1, 2012

German Zoup

Vell, here ve are again. Anozer day, anozer recipe! Today fur mittagessen, I made lentil zoup! It is vegetarian und very delicious! Vun sing you should know is ze lentils do not reqvire zoaking like beanz do but zis recipe is best made in a crock pot zo you don't have to babyzit it. Vhat I did, vas to schet it all up bevore bedtime, zat vay, it vas ready fur mein mittagessen ze next day! Zuper idea, no?
I schtarted with a bag ov dry lentils. I put zem in mein schwartz crock pot on low vith 64oz ov vegetable bross. I added schliced carrots, zome schliced zelery, und zome onion.. schliced. Here are all ze zeazonings I added-
2 tsps Vorchesterschire zauce
1/2-1 tsp garlic powder
1 Tbs hot zauce
1 tsp caravay zeed
1 tsp zelery zalt
1/2 tsp nutmeg
1 Tbs parzley
1 bay leaf
I vould recommend you cook it fur 8 hours or zo. Zis makes zeveral zervings, probably about 8, und is about 220 calories per zerving! It vould be awezome vith a schlice of crusty bread or vorld domination. Und now fur ze German translation fur all mein German friends!-

Guten tag! Mein Deutsch ist crap so vorgeben es ist gut, k? Heute ich habe suppe fur Mittagessen. Es ist vegetarisch und gut! Linsen brauchen kein wasser uber nacht wie Bohnen (ich hoffe das macht sinn). Aber ich machte mir in einem crockpot uber nacht sowieso.

475 mL Linsen
2 L bruhe
240 mL Mohren
240 mL Sellerie
240 mL Zwiebel
10 mL Worcestershire sauce
15 mL hot sauce
5 mL selleriesalz
2.5 mL nutmeg (ich vergass wie das zu sagen)
15 mL parsley (und dies)
1 bay leaf (und auch dies...bay blatt?)
5 mL garlic powder (und alle meine Deutsch)
5 mL caraway seeds (ich habe vergessen wieder)

Koch fur acht stunden bei schwacher hitze. Essen nicht das blatt.

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